Termeni si conditii de utilizare

Termenii si conditiile de mai jos guverneaza utilizarea site-ului EuropeanFlora.ro, precum si serviciile oferite de EuropeanFlora.ro 

Produse

Produsele comercializate pe acest website pot varia in functie de zona si disponibilitate si pot fi livrate in orice oras sau tara disponibile pe site-ul nostru.

Unele flori sau plante pot provoca alergii (ex: crinii pot fi toxici pentru pisici). Daca doriti informatii suplimentare legate de acest aspect, va rugam sa ne contactati.

Toate produsele depind de disponibilitate. In cazul in care intampinam dificultati in acest sens, ne rezervam dreptul de a inlocui cu un produs echivalent din punct de vedere cantitate si pret.

In eventualitatea in care trebuie inlocuita o buna parte din aspectul general al buchetului sau aranjamentului, comanda va fi pusa in asteptare pana la acceptul dumneavoastra si veti fi notificat in cel mai scurt timp posibil. 

Preturi

Preturile listate pe EuropeanFlora.ro sunt valide pentru o perioada de maximum 14 zile de la data plasarii comenzii.

Comenzi/Plati

Pe parcursul plasarii comenzii va vom solicita cateva date personale, inclusiv numar de telefon, adresa de mail impreuna cu datele destinatarului si detaliile necesare efectuarii platii. 

Acceptam plati cu carduri Visa, Mastercard si PayPal. Pe extrasul de cont ar trebui sa vedeti o tranzactie sub denumirea de EUROPEANFLORA. Toate platile cu cardul sunt procesate prin Plationline.

Apasand pe butonul „Finalizeaza comanda” va dati acordul de prelucrare a datelor precum si faptul ca ati luat la cunostinta Termenii si conditiile afisate pe site-ul europeanflora.ro

Livrari

Va aducem la cunostinta ca produsele selectate de dumnveavoastra pot fi indisponibile in unele localitati, datorita stocului sau climei ce nu permite comercializarea unor tipuri de flori/produse.

In cazul in care apar modificari, veti fi notificat pe pagina de checkout sau notificat prin e-mail sau telefon dupa plasarea comenzii.

Livrarile pot fi efectuate doar in datele mentionate (care pot fi selectate) in calendar. Daca nu ati putut selecta o anumita zi din calendar, inseamna ca livrarea este indisponibila pentru acea zi. Va rugam sa contactati serviciul clienti la info@europeanflora.com daca doriti mai multe informatii despre produsele disponibile pentru ziua dorita de dumneavoastra

Pentru a evita probleme sau intarzieri la livrare, va rugam sa verificati atat informatiile dumneavoastra de contact, cat si informatiile destinatarului (adresa, numar de telefon, cod postal)

In cazul in care sunt implicate entitati externe (adresa de livrare este la hotel, spital, cladiri de birouri, case funerare, receptii de orice natura) livrarea va fi efectuata catre biroul/camera indicata de acea entitate. Din pacate nu putem aplica Termenii si conditiile noastre catre acestia si nu suntem responsabili de actiunile ulterioare ale acestora. Vom face tot posibilul sa obtinem o semnatura, numar de contact, numele persoanei din receptie, daca aceasta este dispusa sa ofere aceste informatii.

Daca livrarea trebuie efectuata la hotel, va rugam sa ne furnizati atat numele persoanei pentru care s-a facut rezervarea, cat si numarul camerei de hotel. Nu suntem raspunzatori daca in momentul livrarii persoana nu mai este cazata in hotel.

Daca adresa de livrare este de domiciliu iar persoana nu este acasa in momentul livarii, se va lasa o nota in cutia postala cu informatiile florariei locale. In unele situatii comenzile sunt lasate la vecin, la usa sau in locul indicat de catre destinatar, daca aceasta a putut fi contactat.

Nu suntem raspunzatori daca obligatiile noaste nu vor fi indeplinite din pricina actelor considerate ca fiind forta majora (inundatii, cutremure, incendii, furtuni, alte dezatre naturale), daca adresa este in zona de conflict politic, razboi civil, greva.

Majoritatea livrarilor sunt efectuate de catre florariile locale si inmanate personal la adresa (catre destinatar sau catre o alta persoana de la adresa, indicata sau nu de destinatar). Ne rezervam dreptul ca unele livrari sa fie facute prin companii de curierat, in zonele greu accesibile sau unde nu exista florarie partenera in apropierea adresei de destinatie. Acest lucru nu va afecta calitatea produselor sau a serviciilor. Facem tot posibilul sa livram la data selectata in calendar; in cazul in care apare o situatie neprevazuta iar acest lucru nu mai este posibil, va vom anunta in cel mai scurt timp care e noua data  de livrare posibila, pentru a avea acceptul dumneavoastra.

Propietate intelectuala

Toate drepturile, inclusiv cele de autor, prezente in acest website sunt propietatea European Flora SRL. Orice uz al informatiilor din acest website, inclusiv stocarea acestora, in intregime sau partial, in orice uz in afara de cel personal, este strict interzis fara acceptul nostru. 

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: info@europeanflora.com